20 kauhutarinaa parilla lauseella

 1. Heräsin kun kuulin koputuksen lasissa. Ensin luulin että joku on ikkunassa, kunnes ääni tuli uudestaan peilistä.
 2. Viimeinen asia jonka näin, oli herätyskellossa vilkkuva aika 12:07. Sen jälkeen hän painoi pitkät ja mätänevät kyntensä selkääni pitkin, tukahduttaen toisella kädellä huutoni. Istuin sängylläni helpottuneena että se oli vain uni, kunnes katsoin herätyskelloani. 12:06. Kuulin komeroni oven avautuvan.
 3. Kasvoin perheessä, jossa oli kissoja ja koiria joten olin tottunut kuulemaan rapinaa oveltani. Nyt kun asun yksin, se tuntuu pahemmalta.
 4. Sinä aikana kun olen asunut tässä talossa, vannon että olen sulkenut useampia ovia kuin olen avannut.
 5. Tyttö kuuli hänen äitinsä huutavan nimeään alakerrasta, joten hän nousi ylös ja alkoi kävellä sen luokse. Kun hän pääsi portaille, hänen äitinsä veti hänet takaisin huoneeseen ja sanoi: ”Kuulin sen myös”.
 6. Hän kuuli ääneni ja kysyi miksi olin niin hengästynyt. En ollut.
 7. Vaimoni herätti minut viime yönä kertoakseen että joku on talossamme. Hänet murhattiin kaksi vuotta sitten, kun kotiimme tuli tunkeutuja.
 8. Heräsin yöllä kun kuulin itkuhälyttimestä rätisevän äänen, joka rauhoitteli ensimmäistä lastamme. Käänsin kylkeäni ja käteni hipaisi vaimoani, joka nukkui vieressäni.
 9. Luulin aina että kissani tuijottaa minua, sillä hän katsoi aina minuun päin. Kunnes eräänä päivänä ymmärsin että hän katsoikin minun taakseni.
 10. Ei ole mitään niin ihanaa kuin kuulla vauvan nauravan. Paitsi jos on yö ja olet kotona yksin.
 11. Näin mukavaa unta, kunnes kuulin heräsin vasaran ääneen. Sen jälkeen tuskin kuulin omalta huudoltani mullan kasautuvan arkkuni päälle.
 12. "En saa unta", hän sanoi ja kömpi kanssani sänkyyn. Heräsin kylmän hien peittämänä puristaen sitä mekkoa, jossa hänet haudattiin.
 13. Peittelin hänet sänkyyn ja hän pyysi katsomaan onko hänen sänkynsä alla mörköjä. Rauhoittaaksni hänet kurkkasin sängyn alle ja näin hänen tärisevän siellä, kuiskaten: ”Äiti, joku on sängyssäni.”
 14. Tulet pitkän työpäivän jälkeen kotiin ja valmistaudut rentoutumaan. Avaat oven ja etsit valonkatkaisijaa, mutta toinen käsi on jo sen päällä.
 15. En pysty liikkumaan, hengittämään enkä kuulemaan. Aina on niin pimeää. Jos olisin tiennyt että tämä on niin yksinäistä, olisin valinnut tuhkauksen.
 16. En mene koskaan nukkumaan, mutta herään jatkuvasti.
 17. Tyttäremme itkee joka yö. Käyn hänen haudallaan usein ja pyydän häntä lopettamaan, mutta se ei auta.
 18. Tulin kotiin ja näin tyttöystäväni laittamassa lastamme nukkumaan. En tiedä kumpi oli pelottavampaa: nähdä kuollut perheeni vai se että joku oli käynyt asettelemassa heidät sinne.
 19. Löysin puhelimestani kuvan, jossa nukuin. Asun yksin.
 20. Kävin perjantaina töiden jälkeen ostamassa kaljaa ja valmistauduin viikonloppuun. Olikin maanantai.

Edit: Jos pidit näistä, niin käy lukemassa myös kevyemmät 20 vitsiä parilla lauseella tästä.