Miesten ja naisten välisistä eroista — Lue hauska tarina!

Tässä on täydellinen esimerkki siitä, kuinka miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta. Tarina perustuu harjoitukseen, joka tehtiin äidinkielen tunnilla Phoenixin yliopistossa Yhdysvalloissa.

Opettaja kertoi luokalleen: “Tänään kokeilemme uutta harjoitusta – parikirjoitusta. Tehtävä on yksinkertainen. Jokainen valitsee itselleen ensin parin siitä henkilöstä, joka istuu hänen vierellään. Toinen teistä saa tänään kotitehtäväkseen kirjoittaa tarinan ensimmäisen osan, jonka hän sitten lähettää parilleen ja minulle. Tämän jälkeen pari lukee ensimmäisen osan, kirjoittaa toisen osan ja palauttaa sen parilleen ja minulle. Hän taas kirjoittaa kolmannen osan, ja niin edelleen.

Muistakaa lukea uudestaan koko tarina joka kerta, jotta tarina pysyisi yhtenäisenä. Kaikki keskustelu muuten kuin sähköpostitse on ehdottomasti kielletty. Tarina päättyy, kun molemmat osapuolet ovat sitä mieltä.”

Seuraavana on tarina, jonka kaksi hänen opiskelijaansa palauttivat.


TARINA

(Ensimmäinen osa: Rebecca.)

Aluksi Laurie ei pystynyt päättämään minkälaista teetä hän tahtoisi juoda. Kamomillatee, joka aiemmin oli ollut hänen suosikkiteensä rauhallisiin koti-iltoihin, muistutti häntä liikaa Carlista, joka oli kerran onnellisempina aikoina sanonut pitävänsä kamomillasta.

Hän yritti kaikkensa, jotta pystyisi pitämään ajatuksensa poissa Carilista. Hänen omistushaluisuutensa oli ollut tukahduttavaa, joten liika ajattelu saattoi aiheuttaa Laurielle astmakohtauksen. Siksi kamomilla ei tullut nyt kyseeseen.

(Toinen osa: Gary.)

Samaan aikaan kersantti Carl Harrisilla, hyökkäyslaivueen johtajalla Skylon 4:n kiertoradalla oli tärkeämpääkin ajateltavaa kuin sen tyhjäpäisen bimbon Laurien – jonka kanssa hän oli aiemmin viettänyt yhden kuuman yön – neuroosit. “Kersantti Harris Maa-asema 17:lle”, hän lähetti viestin galaksienväliseen kommunikaattoriinsa. “Napa-alue saavutettu. Ei havaintoja vastarinnasta…” Mutta ennen kuin häne ehti päättää kutsunsa, jokin sinertävä kappale ilmeistyi tyhjästä ja räjäytti reiän hänen aluksensa ruumaan. Törmäyksen johdosta hän lensi penkiltään koko ohjaamon toiseen kulmaan.

(Rebecca)
Hän kolautti päänsä ja kuoli lähes välittömästi, mutta ehti kuitenkin tuntea viimeiseen hengenvetoonsa asti katumusta siitä, että hän oli kohdellut kaltoin ainoaa naista, jolla koskaan oli ollut tunteita häntä kohtaan. Pian tämän jälkeen Maa päätti lopettaa turhanpäiväiset sotatoimet rauhaa rakastavia Skylon 4:n maanviljelijöitä kohtaan. “Kongressi hyväksyy lain, joka kieltää ikuisiksi ajoiksi sodan ja avaruusmatkustuksen”, Laurie luki eräänä päivänä sanomalehdestään. Uutiset sekä ilahduttivat, että kyllästyttivät häntä. Hän katsoi ulos ikkunasta, unelmoiden nuoruudesta, jolloin päivät olivat kuluneet huolettomasti ja kiireettä, ilman sanomalehtiä, ilman televisiota, jotka häiritsivät hänen viatonta uteliaisuutta kaikkea sitä kaunista kohtaan, jota oli hänen ympärillään. “Miksi viattomuudesta täytyy luopua kasvaakseen naiseksi?”

(Gary)
Eipä tiennyt tyttö, että hänellä oli alle kymmenen sekuntia elinaikaa. Tuhansien kilometrien korkeudessa Anu’udrialainen emoalus laukaisi ensimmmäisen litium-fuusio ohjuksistaan. Vähä-älyiset pelkurit, jotka olivat painostaneet kongressia hyväksymään lain avaruuden demilitarisoinnista, olivat nyt jättäneet Maan puolustuskyvyttömäksi vihamielisiä planeetan ulkopuolisia valtakuntia vastaan. Kaksi tuntia demilitarisoinnin jälkeen Anu’udrialaiset alukset olivat matkalla Maahan, mukanaan tarpeeksi tulivoimaa koko planeetan pulveroimiseksi.

Vastarintaa kohtaamatta he käynnistivät nopeasti suunnitelmansa. Litium-fuusio- ohjukset pääsivät helposti ilmakehään. Salaisessa siirrettävässä sukellusvenetukikohdassaan lähellä Guamia, presidentti tunsi historian massiivisimman räjähdyksen, jonka voimasta tyhmä, hölmö Laurie haihtui ilmaan hetkessä.

(Rebecca)
Tämä on absurdia. Kieltäydyn jatkamasta tätä pilkkaa kirjallisuutta kohtaan. Parini on väkivaltainen, sovinistinen ja kirjoitustaidoton murrosikäinen lapsi.

(Gary)
Aha? Noh, minun parini on itsekeskeinen ja kuolettavan tylsä neurootikko, jonka yritys kirjoittaa on kirjallisuuden vastine rauhoittaville lääkkeille. “Oih, joisinko kamomillateetä? Vai jotain muuta V*TUN TEETÄ?? Mitä tekisinkään nyt? Olen vain tälläinen tyhjäpäinen bimbo, joka kertoo kaiken mitä ympärillä tapahtuu paitsi itse tarinan.

(Rebecca)
Idiootti.

(Gary)
Lehmä.

(Rebecca)
HAISTA P*SKA – NEANDERTALILAINEN!

(Gary)
Tuskinpa, horo. Juoppa vähän teetä.

(Opettaja)
10+. Tästä tarinasta pidin erityisesti.